Οι ομιλητές του HEAL Summit 2023

Prince Ea

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Ο Richard Williams, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Prince EA, είναι Αμερικανός σκηνοθέτης. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Missouri–St. Louis με πτυχίο ανθρωπολογίας, αρχικά ακολούθησε καριέρα ως καλλιτέχνης χιπ χοπ. Ο Prince EA έχει αγγίξει τις καρδιές, τα μυαλά και τις ψυχές χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως. Παράγοντας δημιουργικό, εμπνευσμένο και επαναστατικό περιεχόμενο, ο Prince έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές στο Facebook και ακόμη περισσότερες σε άλλες πλατφόρμες..

Join now

BRUCE LIPTON PH.D

ΚΥΤΤΑΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ & ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

Ο Bruce Lipton είναι κυταροβιολόγος και διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας. Ο Lipton διεξήγαγε πρωτοποριακές μελέτες σχετικά με τις κυτταρικές μεμβράνες, τις αρχές της κβαντικής φυσικής και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ενσωματωθούν στην κατανόηση των συστημάτων επεξεργασίας πληροφοριών του κυττάρου. Οι ανακαλύψεις του αποτέλεσαν μια πραγματική επανάσταση.

Σε αντίθεση με την καθιερωμένη επιστημονική άποψη ότι η ζωή ελέγχεται από τα γονίδια, ο Bruce εγκαινίασε έναν από τους σημαντικότερους σημερινούς τομείς έρευνας: την επιστήμη της επιγενετικής.

Join now

ANTHONY WILLIAM

MEDICAL MEDIUM & ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Anthony William γεννήθηκε με τη σπάνια ικανότητα να συνομιλεί με το “Πνεύμα της Συμπόνιας”. Από την παιδική του ηλικία χρησιμοποιεί αυτό το χάρισμα για να διαβάζει την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων με εξαιρετικά ακριβή τρόπο. Για πάνω από 25 χρόνια, ο Anthony έχει αφιερώσει τη ζωή του στη θεραπεία των ασθενειών και την πρόληψη. Η συμπονετική προσέγγισή του, η οποία εξετάζει την ευημερία σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο τη σωματική υγεία, έχει φέρει σταθερά ανακούφιση και αποτελέσματα σε όσους τον συμβουλεύονται.

Join now

FELICIA YU M.D.

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η Dr Felicia Yu είναι ειδικευμένη στην εσωτερική και ολοκληρωμένη ιατρική. Το έργο της συνδυάζει τη δυτική ιατρική, την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, τη μαγειρική, τον ανθρώπινο σχεδιασμό και τα γονιδιακά κλειδιά. Σήμερα εργάζεται ανεξάρτητα ως εμπειρογνώμονας και σύμβουλος υγείας και είναι επίσης γιατρός στο Ιατρικό Κέντρο UCLA στο Λος Άντζελες.

Η Felicia Yu πιστεύει ότι η ιατρική δεν έχει να κάνει μόνο με τη θεραπεία, αλλά και με τη βελτίωση της ζωής κάποιου και ότι το κλειδί για την αυθεντική υγεία και ευεξία βρίσκεται στην ισορροπία, το μέτρο και την ολοκλήρωση.

Join now

CHRIS WARK

AUTHOR, SPEAKER & HEALTH COACH

Ο Christopher David Wark διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου 3 το 2003 σε ηλικία 26 ετών. Αφού χειρουργήθηκε, απέφυγε τη χημειοθεραπεία και χρησιμοποίησε τη διατροφή και φυσικές θεραπείες για να θεραπευτεί.

Το 2010 ίδρυσε το ιστολόγιο Chris Beat Cancer Blog – που σήμερα φτάνει σε εκατομμύρια αναγνώστες – για να μοιραστεί την ιστορία του, τη “νοοτροπία του Beat Cancer Mindset” και όλα όσα γνωρίζει για τις φυσικές θεραπείες.

Με έντονο προσωπικό όραμα και εκτεταμένες θεραπευτικές λύσεις, ο Chris εμπνέει αμέτρητους ανθρώπους να πάρουν τον έλεγχο της υγείας τους και να αντιστρέψουν τις ασθένειες αλλάζοντας ριζικά τη διατροφή και τον τρόπο ζωής τους.

Join now

GREGG BRADEN

SCIENTIST, INTERNATIONAL EDUCATOR & AUTHOR

Ο Gregg Braden είναι πέντε φορές συγγραφέας μπεστ σέλερ των New York Times, ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη πνευματική επιρροή στον κόσμο και διεθνώς γνωστός ως πρωτοπόρος στη γεφύρωση της επιστήμης, της πνευματικότητας και του πραγματικού κόσμου. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως γεωλόγος υπολογιστών, εργάστηκε επίσης ως ανώτερος σύνδεσμος με τη Διαστημική Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των χρόνων του Ψυχρού Πολέμου της δεκαετίας του 1980.

Από το 1986, ο Γκρεγκ εξερευνά χωριά σε ψηλά βουνά, απομακρυσμένα μοναστήρια και ξεχασμένα γραπτά για να συγχωνεύσει τα διαχρονικά μυστικά τους με την καλύτερη επιστήμη του σήμερα.

Join now

KOYA WEBB

YOGA TEACHER, PERSONAL TRAINER, HOLISTIC HEALTH & WELLNESS COACH

Η Koya Webb είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη προπονήτρια υγείας και ευεξίας, με πάθος να εμπνέει τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω της γυμναστικής και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Μετά από έναν εξουθενωτικό τραυματισμό στον στίβο που διέκοψε την πολλά υποσχόμενη καριέρα της Koya ως χρυσή Ολυμπιονίκης, κατάλαβε ότι το μεγαλύτερο πάθος της ήταν να βοηθά τους ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Η δουλειά της έχει ως στόχο να καθοδηγήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τους φόβους με αγάπη και συμπόνια, να φτάσουν στην επιτυχία και την ευτυχία μέσω της σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής επίγνωσης και να ζήσουν μια πιο ολιστική και γεμάτη ζωή.

Join now

TOMMY ROSEN

YOGA TEACHER & ADDICTION RECOVERY EXPERT

Ο Tommy Rosen είναι πρωτοπόρος στον αναπτυσσόμενο τομέα της γιόγκα και της απεξάρτησης, ο οποίος έχει προχωρημένες πιστοποιήσεις στη Χάθα και την Κουνταλίνι Γιόγκα και 29 χρόνια εμπειρίας στην απεξάρτηση από την οξεία εξάρτηση από τα ναρκωτικά. Ο Tommy είναι επίσης ο ιδρυτής της Παγκόσμιας Κοινότητας Recovery 2.0, της σειράς διαδικτυακών συνεδρίων Recovery 2.0 και του Προγράμματος Ομαδικής Προπόνησης Recovery 2.0.

Το Recovery 2.0 είναι μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που έχουν βρει τον τρόπο να ξεπεράσουν τον εθισμό και να ευδοκιμήσουν στη ζωή χάρη στη σοφία πολλών πνευματικών παραδόσεων, της ψυχολογίας, της φιλοσοφίας, της γιόγκα και του διαλογισμού.

Join now

PETER CRONE

THOUGHT LEADER, AUTHOR, SPIRITUAL HEALER

Ο Peter είναι ένας ηγέτης σκέψης για το ανθρώπινο δυναμικό και την απόδοση, καθώς και ένας επαγγελματίας της Αγιουρβέδα. Μοιράζεται βαθιές ιδέες και διαφορές για να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ζήσουν μια ζωή γεμάτη δυνατότητες, αφυπνίζοντας νέα επίπεδα συνείδησης που υπερβαίνουν τις παλιές και περιοριστικές νοητικές δομές. Ο Peter δουλεύει με όλους τους τύπους ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών αθλητών, βασιλικών προσώπων, διασημοτήτων, διευθύνοντων συμβούλων και του ευρέος κοινού. Δουλεύει με τους πελάτες του χρησιμοποιώντας μια ολιστική προσέγγιση του νου, του σώματος και του πνεύματος. Το σλόγκαν της εταιρείας του είναι “πνευματική ελευθερία, ψυχική γαλήνη και σωματική ζωτικότητα”.

Join now

BERNIE SIEGEL M.D.

WRITER, RETIRED PEDRIATIC SURGEON, MIND & BODY TEACHER

Ο Bernie Siegel είναι Αμερικανός συγγραφέας και συνταξιούχος χειρουργός, ο οποίος γράφει για τη σχέση μεταξύ του ασθενούς και της θεραπευτικής διαδικασίας, μεταδίδει σοφία για την αληθινή φύση της ζωής και της αγάπης και ασχολείται πλέον με τον εξανθρωπισμό της ιατρικής φροντίδας και της ιατρικής εκπαίδευσης.

Ο Μπέρνι είναι γνωστός για το βιβλίο του “Love, Medicine and Miracles” (Αγάπη, ιατρική και θαύματα), το οποίο αποτελεί μπεστ σέλερ. Ενστερνίζεται μια φιλοσοφία για τη ζωή και τον θάνατο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ηθικών και πνευματικών ζητημάτων με τα οποία παλεύει σήμερα η κοινωνία μας και η ιατρική περίθαλψη.

Join now

DR. JOE DISPENZA

SCIENTIST, DOCTOR OF CHIROPRACTIC AND BEST-SELLING AUTHOR

Ο Δρ Joe είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science και διδάκτωρ χειροπρακτικής. Είναι ειδικός στους τομείς της νευροεπιστήμης και της νευροπλαστικότητας, της επιγενετικής, της ιατρικής νου-σώματος και της συνοχής εγκεφάλου/καρδιάς. Το ενδιαφέρον του έγκειται στην απομυθοποίηση του μυστικιστικού, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν όλα τα εργαλεία στα χέρια τους για να κάνουν μετρήσιμες αλλαγές στη ζωή τους.

Ο Δρ Τζο εργάζεται για να είναι το ζωντανό παράδειγμα όλων όσων διδάσκει. Εκτιμά επίσης το καλό φαγητό και το κρασί, την επικοινωνία με τη φύση και το να βρίσκεται κοντά σε εξαιρετικά δημιουργικούς ανθρώπους.

Join now

DAVID HAMILTON PH.D.

SCIENTIST, BEST-SELLING AUTHOR, INTERNATIONAL SPEAKER

Ο David Hamilton ανέπτυσσε φάρμακα για καρδιαγγειακές παθήσεις και καρκίνο. Εμπνευσμένος από το φαινόμενο placebo και το πώς οι καταστάσεις ορισμένων ανθρώπων βελτιώνονταν επειδή πίστευαν ότι ένα placebo ήταν ένα πραγματικό φάρμακο, εγκατέλειψε τη βιομηχανία για να γράψει βιβλία και να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους στο πώς μπορούν να αξιοποιήσουν το μυαλό και τα συναισθήματά τους για να βελτιώσουν την υγεία τους. Γράφει τακτικά ιστολόγιο στον ιστότοπό του και περιστασιακά ιστολόγια σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Είναι επίσης υπέρμαχος της ευγένειας και εργάζεται με πάθος για να εμπνεύσει έναν πιο ευγενικό κόσμο.

Join now

KIMBERLY SNYDER

AUTHOR, SPIRITUAL TEACHER, NUTRITIONIST & HOLISTIC WELLNESS EXPERT

Η Kimberly Snyder είναι συγγραφέας πολλών best-seller των New York Times, εκπαιδευμένη κλινική διατροφολόγος και ειδική σε θέματα διατροφής και ομορφιάς. Έχει επισκεφθεί περισσότερες από 50 χώρες σε 6 ηπείρους, γνωρίζοντας μια μεγάλη ποικιλία από δίαιτες και μυστικά ομορφιάς. Η Kimberly είναι επίσης η ιδρύτρια της Solluna – μιας μάρκας ολιστικού τρόπου ζωής με προϊόντα ευεξίας & ψηφιακά μαθήματα – και του Solluna Circle, ενός προγράμματος διαδικτυακής κοινότητας με στόχο την ανακάλυψη της άφθονης ευεξίας, της αυτοπεποίθησης και της ειρήνης.

Join now

AMBER AND MARCUS CAPONE

FOUNDERS OF THE VETS FOUNDATION

Ο Marcus και η Amber Capone έχουν 21 χρόνια ιστορίας που δεν τα παρατάνε ποτέ. Αφού αποσύρθηκε από το Αμερικανικό Ναυτικό Seal, ενώ επέστρεψε στην πολιτική ζωή, ο Marcus πάλεψε με δύσκολα θέματα υγείας, όπως κατάθλιψη, άγχος, απομόνωση και εθισμό στο αλκοόλ. Μέσω των εντατικών ερευνών της, η Άμπερ ανακάλυψε την ψυχεδελική θεραπεία, η οποία επέτρεψε στον Μάρκους να θεραπευτεί και να επιστρέψει στην κανονικότητα. Η Amber και ο Marcus ίδρυσαν στη συνέχεια το Veterans Exploring Treatment Solutions (VETS), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που βελτιώνει την υγειονομική περίθαλψη και τις θεραπευτικές μεθόδους για τους βετεράνους πολέμου και τους επιζώντες από τραυματικές εγκεφαλικές βλάβες.

Join now

DR. VERONIQUE DESAULNIERS

BIO-ENERGETIC CHIROPRACTOR & BREAST CANCER CONQUEROR

Η Dr. Véronique Desaulniers, περισσότερο γνωστή ως Dr. V, διεκδίκησε τη νίκη σε 2 διαδρομές για τον καρκίνο του μαστού.

Είναι η ιδρύτρια του Breast Cancer Conqueror και του 7 Essentials System και συνιδρύτρια του My Breast Friend.

Μετά από 30 χρόνια ενεργής πρακτικής στη Χειροπρακτική, τη Βιοενεργειακή, την Ανάλυση Μεσημβρινών Στρες, την Ομοιοπαθητική και την Ψηφιακή Θερμογραφία, η Veronique αποφάσισε να αφιερώσει το χρόνο της στο να μοιραστεί το προσωπικό της, μη τοξικό ταξίδι θεραπείας του Καρκίνου του Μαστού με άλλους, ενδυναμώνοντας χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Join now

DAWSON CHURCH PH.D.

SCIENTIST, BEST-SELLING, AUTHOR,

Είναι βραβευμένος συγγραφέας επιστημονικών βιβλίων με τρία βιβλία που έχουν γίνει μπεστ-σέλερ στο ενεργητικό του. Ο Dawson έχει διεξάγει δεκάδες κλινικές δοκιμές και ίδρυσε το Εθνικό Ινστιτούτο Ολοκληρωμένης Υγείας για την προώθηση πρωτοποριακών νέων θεραπειών. Το μεγαλύτερο πρόγραμμά του, το Veterans Stress Project, έχει προσφέρει δωρεάν θεραπεία σε περισσότερους από 20.000 βετεράνους με PTSD την τελευταία δεκαετία. Ο Dawson μοιράζεται τον τρόπο εφαρμογής αυτών των ανακαλύψεων για την υγεία και την απόδοση μέσω του EFT Universe, ενός από τους μεγαλύτερους ιστότοπους εναλλακτικής ιατρικής στο διαδίκτυο.

Join now

MIKE DOW

Ph.D DOCTOR, THERAPIST AND BEST-SELLING AUTHOR

Ο Dr. Mike Dow, Psy.D., Ph.D., είναι συγγραφέας best seller των New York Times και είναι ο ψυχοθεραπευτής της Αμερικής. Εμπνευσμένος από τον αδελφό του που υπέστη μαζικό εγκεφαλικό επεισόδιο όταν ήταν μόλις 10 ετών, ο Δρ Μάικ έκανε προσωπική του αποστολή να βοηθήσει τους ανθρώπους να θεραπεύσουν τον εγκέφαλό τους.

Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε πολλές γλώσσες και είναι μπεστ σέλερ σε όλο τον κόσμο. Ως ειδικός σε θέματα υγείας του εγκεφάλου, ψυχικών ασθενειών, σχέσεων, εθισμού και διατροφής, ο Dr. Mike έχει φιλοξενήσει εκπομπές σε διάφορα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Join now

LAUREN ROXBURGH

AUTHOR, WELLNESS EDUCATOR, LEADER & INSPIRATIONAL SPEAKER

Η Lauren Roxburgh, αποκαλούμενη επίσης “Lo Rox” ή “η Ψιθυριστής του Σώματος”, είναι διεθνώς γνωστή συγγραφέας και ειδικός στην ολιστική φροντίδα του σώματος, την ευθυγράμμιση, τη συναισθηματική υγεία και την ιατρική της κίνησης. Η Lauren – η οποία έχει πτυχίο διατροφής και φυσιολογίας της άσκησης – χρησιμοποιεί τεχνικές του νου και του σώματος για να βοηθήσει τους ανθρώπους να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα, να πετυχαίνουν πραγματική ευεξία και μια εκπληκτική, υγιή και ανθεκτική σωματική διάπλαση. Είναι επίσης η ιδρύτρια του εικονικού Aligned Life Studio και της κοινότητας Aligned Tribe και η δημιουργός των εργαλείων Aligned body.

Join now

JIM KWIK

ENTREPRENEUR & BUSINESS COACH, MOTIVATIONAL SPEAKER & BRAIN COACH

Ο Jim Kwik – Αμερικανός επιχειρηματίας και ιδρυτής της Kwik Learning – είναι ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός στην ταχύτατη ανάγνωση, τη βελτίωση της μνήμης, την απόδοση του εγκεφάλου και την επιτάχυνση της μάθησης. Για πάνω από δύο δεκαετίες, έχει διατελέσει προπονητής εγκεφάλου σε φοιτητές, ηλικιωμένους, επιχειρηματίες και εκπαιδευτικούς και σύμβουλος πολλών από τους κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους και διασημότητες του κόσμου. Μετά από έναν παιδικό εγκεφαλικό τραυματισμό που τον άφησε με μαθησιακές δυσκολίες, ο Jim δημιούργησε στρατηγικές για να βελτιώσει δραματικά την πνευματική του απόδοση.

Join now

DR. SUE MORTER

SCIENTIST, INTERNATIONAL SPEAKER, BEST SELLING AUTHOR

Master of Bio-Energetic Medicine και οραματιστής του κβαντικού πεδίου, η Dr. Sue χρησιμοποιεί την ενσάρκωση ενεργειακών μοτίβων υψηλής συχνότητας για την ενεργοποίηση του πλήρους ανθρώπινου δυναμικού. Μέσα από τα σεμινάρια, τα retreats και τις παρουσιάσεις της φωτίζει τις σχέσεις των κβαντικών σκέψεων και της ενεργειακής ιατρικής – την ανύψωση της ανθρώπινης συνείδησης και την κυριαρχία της ζωής. Το οραματικό μοντέλο και οι τεχνικές της Dr. Sue πυροδοτούν μια εντελώς νέα προσέγγιση για να ζει κανείς με δημιουργική ιδιοφυΐα και προσωπική ελευθερία μέσω της σύλληψης και ενίσχυσης των ενεργειακών μοτίβων υψηλής συχνότητας στο σώμα.

Join now

ALBERTO VILLOLDO PH.D.

MEDICAL ANTHROPOLOGIST, PSYCHOLOGIST & SHAMAN

Ο Alberto Villoldo είναι ιατρικός ανθρωπολόγος, ψυχολόγος και σαμάνος που μελέτησε τις πνευματικές πρακτικές του Αμαζονίου και των Άνδεων για περισσότερα από 30 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, ίδρυσε το Εργαστήριο Βιολογικής Αυτορρύθμισης για να μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο ο νους δημιουργεί την ψυχοσωματική υγεία και την ασθένεια. Ο Villoldo είναι επίσης ο ιδρυτής του Four Winds Society, που προσφέρει την πιο ενδελεχή εκπαίδευση στον κόσμο στη Σαμανική Ενεργειακή Ιατρική σε συνδυασμό με πρακτικές αιχμής στη διατροφή, τη βιολογία και τη νευροεπιστήμη.

Join now

ROB WERGIN

CONDUIT FOR DIVINE ENERGY

Ο Rob Wergin πιστεύει ότι οι σωματικές, νοητικές και συναισθηματικές εμπειρίες που δεν είναι και τόσο αγαπητές δημιουργούν ενεργειακή στασιμότητα και μπλοκαρίσματα στο μυαλό και το σώμα που συχνά οδηγούν σε ασθένειες, δυσλειτουργίες, δυσφορία, αποσύνδεση ή απελπισία. Ωστόσο, αυτά τα μπλοκαρίσματα “είναι στην πραγματικότητα δώρα”, λέει ο Rob, “δώρα που δημιουργήθηκαν από την ψυχή μας και από το Θείο, ισχυρά και συσκευασμένα με τρόπους που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Και επειδή δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε κάτι γι’ αυτά”. Με χειροπιαστή θεραπεία και μεταδόσεις Θεϊκής Ενέργειας, ο Rob βοηθά να καθαρίσουμε παλιά μοτίβα, εμπειρίες και πεποιθήσεις – μια διαδικασία που απελευθερώνει πόνο, ασθένειες και εθισμούς.

Join now

NIKKA KARLI

WRITER, COACH & SPEAKER

Η Nikka Karli έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην προπόνηση στους τομείς της γιόγκα, της γυμναστικής και της ευεξίας, της αποκατάστασης, της δημιουργικότητας, της νοοτροπίας και της ηγεσίας. Είναι μία από τις πιο ενσώματες και βαθιά σοφές δασκάλες αυτής της δουλειάς. Η Nikka βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν πρόσβαση και να απελευθερώσουν τη μνήμη της Ερωτικής τους Ιδιοφυΐας και να ανέβουν τη σκάλα της ψυχής τους, χρησιμοποιώντας την αρχαία σοφία και τη σύγχρονη εφαρμογή, ωθώντας τους στα όριά τους χωρίς τραυματισμούς και αποκτώντας αυτό που επιθυμούν. Η Nikka αποκαλείται επίσης “Ιατρική Περιπατητής” και “Ερωτική Μούσα”.

Join now

MICHAEL BECKWITH

NEW THOUGHT LEADER, MINISTER, AND BEST-SELLING AUTHOR

Λειτουργός και ηγέτης της Νέας Σκέψης, ιδρυτής, το 1986, του Διεθνούς Πνευματικού Κέντρου Agape στο Culver City, τμήμα του Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Το Κέντρο έχει σήμερα ένα εκκλησίασμα 10.000 ατόμων, καθώς και πολυάριθμες διακονίες προσέγγισης που παρέχουν υποστήριξη στους άστεγους, τους φυλακισμένους και τους νέους που βρίσκονται σε κίνδυνο. Είναι παραγωγικός συγγραφέας μπεστ-σέλερ, ο Beckwith έχει γράψει οκτώ βιβλία, έχει κάνει παραγωγή σε τρεις ταινίες και έχει συνυπογράψει 120 τραγούδια (με τη σύζυγό του). Η φήμη του Dr. Beckwith ανέβηκε μέσω της παραγωγής της πολύ επιτυχημένης ταινίας The Secret (2006). Τα βιβλία του περιλαμβάνουν την Απελευθέρωση του Πνεύματος: Fulfilling Your Soul’s Potential, The Answer is You, Inspirations of the Heart, και πιο πρόσφατα, Life Visioning.

Join now

ANITA MOORJANI

CANCER CONQUEROR, BEST-SELLINGAUTHOR & SPEAKER

Η Anita Moorjani είναι η συγγραφέας των μπεστ σέλερ των New York Times, των βιβλίων Sensitive Is the New Strong, Dying to Be Me και What If This Is Heaven? Αγαπημένη διεθνής ομιλήτρια, ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον σύζυγό της, Danny, και έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ενδυνάμωση του μυαλού και της καρδιάς των ανθρώπων με την ιστορία του θάρρους και της μεταμόρφωσης. Η Ανίτα γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη από Ινδούς γονείς και μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ μιλώντας ταυτόχρονα αγγλικά, καντονέζικα και μια ινδική διάλεκτο. Πριν από την εμπειρία της κοντά στο θάνατο, εργάστηκε στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Join now

JOAN BORYSENKO PH.D.

SCIENTIST & BEST-SELLING AUTHOR

Αυτός ο διακεκριμένος πρωτοπόρος της ολοκληρωμένης ιατρικής είναι ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός στη σύνδεση νου και σώματος. Το έργο της υπήρξε θεμελιώδες σε μια διεθνή επανάσταση στην υγειονομική περίθαλψη που αναγνωρίζει το ρόλο του νοήματος και των πνευματικών διαστάσεων της ζωής, ως αναπόσπαστο μέρος της υγείας και της θεραπείας. Εύγλωττη και εμπνευσμένη σε χώρους που κυμαίνονται από νοσοκομεία έως ξενώνες, από θέατρα έως συνεδριακούς χώρους και από αίθουσες συνεδριάσεων έως χώρους λατρείας, αποτελεί μια αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ πίστης και λογικής. Η ευφυΐα, το χιούμορ και η αυθεντικότητά της -σε συνδυασμό με τις τελευταίες έρευνες- την καθιστούν μια συναρπαστική και εμπνευσμένη ομιλήτρια και συγγραφέα.

Join now

DANETTE MAY

HIGH LEVEL EXECUTIVE COACH, ENTREPRENEUR, FITNESS & NUTRITION EXPERT

Γνωστή για την ικανότητά της να εμπνέει το κοινό της τόσο με την υψηλή της ενέργεια όσο και με τις συναισθηματικές της συνδέσεις σε βαθύ επίπεδο, η Danette May αλλάζει χιλιάδες σωματικές, νοητικές, συναισθηματικές και πνευματικές ζωές σε όλο τον κόσμο. Εμπνέει τους ανθρώπους να βουτήξουν βαθιά στην ψυχή τους για να ανακαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι και να έχουν τον πλήρη έλεγχο της ζωής τους.

Η Danette ίδρυσε επίσης την Mindful Health LLC, μια πλατφόρμα που παρέχει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τα εργαλεία και τις γνώσεις για να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα, ζώντας παράλληλα μια πιο υγιή ζωή.

Join now

MARIANNE WILLIAMSON

BEST-SELLING AUTHOR, POLITICAL ACTIVIST AND THOUGHT LEADER

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Marianne υπήρξε ηγέτης σε πνευματικούς και θρησκευτικά προοδευτικούς κύκλους. Είναι συγγραφέας 14 βιβλίων, τέσσερα από τα οποία έχουν γίνει #1 μπεστ σέλερ στους New York Times. Ένα απόσπασμα από το mega best seller A Return to Love: “Ο βαθύτερος φόβος μας δεν είναι ότι είμαστε ανεπαρκείς. Ο βαθύτερος φόβος μας είναι ότι είμαστε πανίσχυροι πέρα από κάθε μέτρο…” θεωρείται ύμνος για τη σύγχρονη γενιά των αναζητητών. Ο Γουίλιαμσον ίδρυσε το Project Angel Food, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που έχει παραδώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια γεύματα σε ασθενείς και ετοιμοθάνατους ασθενείς που βρίσκονται στο σπίτι από το 1989.

Join now

DEEPAK CHOPRA M.D.

BEST-SELLING AUTHOR, ACTIVIST AND SCIENTIS

Ο Τσόπρα είναι ένας παγκοσμίου φήμης πρωτοπόρος στην ολοκληρωμένη ιατρική και τον προσωπικό μετασχηματισμό. Είναι συγγραφέας περισσότερων από 90 βιβλίων που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από σαράντα τρεις γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων πολλών μπεστ σέλερ των New York Times. Τα τελευταία τριάντα χρόνια, ο Chopra βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επανάστασης του διαλογισμού και το τελευταίο του βιβλίο, Total Meditation, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε νέες διαστάσεις ζωής χωρίς άγχος και χαρούμενης ζωής. Το περιοδικό TIME έχει χαρακτηρίσει τον Δρ Τσόπρα ως “έναν από τους 100 κορυφαίους ήρωες και εικόνες του αιώνα”.

Join now

KELLY TURNER

RESEARCHER & CONSULTANT IN INTEGRATIVE ONCOLOGY, FILMMAKER & ACTOR

Η Kelly Turner είναι η συγγραφέας του μπεστ σέλερ των New York Times “Radical Remission: Surviving Cancer Against All Odds”, το οποίο συνοψίζει την εξειδικευμένη έρευνά της σχετικά με τη ριζική ύφεση του καρκίνου – όταν κάποιος θεραπεύεται από τον καρκίνο με στατιστικά απίθανο τρόπο χωρίς τη συμβατική ιατρική ή αφού η συμβατική ιατρική έχει αποτύχει. Κατά την τελευταία δεκαετία, διεξήγαγε έρευνα σε 10 διαφορετικές χώρες και ανέλυσε πάνω από 1.500 περιπτώσεις ριζικής ύφεσης. Η Kelly δημιούργησε, παρήγαγε και σκηνοθέτησε επίσης ένα ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων που εξερευνά τους 10 παράγοντες ίασης από την έρευνά της και στο οποίο εμφανίζονται πολλοί από τους επιζώντες της ριζικής ύφεσης από τα βιβλία της.

Join now

DR. JILL BOLTE TAYLOR

BRAIN SCIENTIST, AUTHOR & INSPIRATIONAL SPEAKER

Η δρ Jill Bolte Taylor είναι νευροεπιστήμονας με σπουδές στο Χάρβαρντ και δημοσιεύσεις, η οποία μεγάλωσε με την ιδέα της κατανόησης του ανθρώπινου εγκεφάλου εξαιτίας του αδελφού της, ο οποίος διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια. Στην ηλικία των 37 ετών η Jill υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο – ένα αιμοφόρο αγγείο εξερράγη στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου της – και μέσα σε λίγες ώρες δεν ήταν πλέον σε θέση να μιλήσει, να διαβάσει, να περπατήσει, να γράψει ή να θυμηθεί τίποτα από το παρελθόν της. Χρειάστηκαν 8 χρόνια για να θεραπεύσει πλήρως η Jill το τραυματισμένο μυαλό της, χάρη στην εξειδίκευση στις νευροεπιστήμες. Η Bolte Taylor είναι επίσης ιδρύτρια του Jill Bolte Taylor BRAINS, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σχετικά με την ευαισθητοποίηση για τον εγκέφαλο.

Join now

Το μεγαλύτερο συνέδριο για την ολιστική υγεία επιστρέφει!

Παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ το HEAL Summit 2023 στα ελληνικά από την Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Κυριακή 19 Μαρτίου