Απόκτησε το Πακέτο Bonus του HEAL Summit 2023!

Σε ειδική τιμή έκπτωσης, για λίγες μόνο ημέρες

Πακέτο HEAL Summit

Απόκτησε απεριόριστη πρόσβαση εφ’ όρου ζωής σε όλες τις συνεδρίες και τα περιεχόμενα του HEAL Summit 2023 (πάνω από 30 ώρες περιεχομένου)

+5 ώρες bonus συνεδριών

Κάνε “βουτιά” στη μεταμόρφωση με απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις bonus συνεδρίες, τους αποκλειστικούς διαλογισμούς και τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το πακέτο

Επιπρόσθετο υλικό

Κατέβασε τα ηχητικά αρχεία των συνεδριών για να τα ακούς εν κινήσει, καθώς και το Εγχειρίδιο του HEAL Summit όπου θα βρεις επιπρόσθετες πληροφορίες και ασκήσεις για κάθε συνεδρία

Σπέσιαλ Μπόνους Περιεχόμενο

Η younity κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα ελληνικά αποκλειστικές συνεδρίες και διαλογισμούς των αγαπημένων σου ομιλητών.

Μαζί με τις βασικές συνεδρίες του προγράμματος θα λάβεις και αυτές τις bonus συνεδρίες, ως δώρο!

HEAL Ντοκιμαντέρ

Παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ που αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο, σε αποκλειστική μετάδοση στα ελληνικά, και ανακάλυψε την επιστήμη που βρίσκεται πίσω από τη θεραπεία, την υγεία και την ευημερία!

Αποκλειστικό Πακέτο Διαλογισμών

Με το πακέτο του HEAL Summit 2023 θα αποκτήσεις απεριόριστη πρόσβαση και σε μια σειρά αποκλειστικών διαλογισμών από τον Deepak Chopra, τον Anthony William και την Anita Moorjani. Όλοι οι διαλογισμοί διατίθενται και στη μορφή ηχητικών αρχείων ώστε να μπορείς να τους κατεβάσεις και να τους ακούς όπου κι αν βρίσκεσαι!

Νιώθω χαρούμενη και τυχερή, σας ευχαριστώ! Είναι τεράστιο το μέγεθος αυτού του δώρου για εμένα, “άνευ όρων”! Ευχαριστώ!

ΘΕΟΔΩΡΑ Χ.

Είναι όλα εκπληκτικά δοσμένα και μεγάλο δώρο για μας που τα παρακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και την δοτικότητα προς τις ψυχές μας. Το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη….

Ροδούλα

Πραγματικά ένα υπέροχο ταξίδι. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη, που έχω γίνει κομμάτι αυτής της υπέροχης διαδρομής. Ακριβώς την ημέρα που άρχισε το πρόγραμμα, έτυχε να αρρωστήσω και να πρέπει να κάθομαι στο σπίτι συνεχώς, ακόμη και για την δύσκολη φάση που περνάω με την υγεία μου,νιώθω τυχερή που μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δώ όλα και μερικά πάνω από μία φορά. Εξαιρετικός ο Kyle Cease και αξιαγάπητη η Kelly. Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ.

Ζωή Π.

Είμαι ευγνώμων για όλες αυτές τις πληροφορίες. Είναι εκπληκτικό το πόσο χρήσιμες και βοηθητικές ειναι. Ευχαριστώ παρα πολυ για την προσφορά και την προσπάθεια

Σεβαστή

Τι περιλαμβάνει το Πακέτο Bonus του HEAL Summit 2023

HEAL Summit 2023
Εκπαιδευτικό Πακέτο με όλες τις συνεδρίες και τις συνεντεύξεις του προγράμματος.
299 €
Ηχητικά Αρχεία
Κατέβασε τα μαθήματα σε μορφή ηχητικών αρχείων ώστε να μπορείς να τα ακούς όπου κι αν βρίσκεσαι!
47 €
Εγχειρίδιο HEAL Summit 2023
Περιληπτικές σημειώσεις και γραφικές απεικονίσεις των σημαντικότερων σημείων του προγράμματος.
69 €
“HEAL” Ντοκιμαντέρ
Παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ που αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο, σε αποκλειστική μετάδοση στα ελληνικά, και ανακάλυψε την επιστήμη που βρίσκεται πίσω από τη θεραπεία, την υγεία και την ευημερία!
47 €
Συνέντευξη: Kelly Noon Gores, Gregg Braden & Dr Joe Dispenza
Αποκλειστική συνέντευξη των Gregg Braden και Dr Joe Dispenza από την Kelly Noonan

 

47 €
Alberto Villoldo – Τα μυστικά των σαμάνων για μακροχρόνια ζωή
Ανακάλυψε τα μυστικά μιας μακράς, υγιούς και ισορροπημένης ζωής σύμφωνα με την αρχαία σοφία των σαμάνων σε αυτό το αποκλειστικό σεμινάριο με τον Alberto Villoldo!
39 €
Deepak Chopra – Πνευματική Ευημερία
Ανακάλυψε τις 5 αιτίες του πόνου σε αυτή την αποκλειστική συνεδρία με τον Deepak Chopra. Απόλαυσε έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό που ενσωματώνει όλα όσα έμαθες μέσα από απλές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξασκείς την παρουσία σου και την συνειδητότητά σου στην παρούσα στιγμή.
79 €
Τρεις καθοδηγούμενοι διαλογισμοί με τον Anthony William
Αναζήτησε τη σημασία του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, αφήνοντας τον εαυτό σου “να βυθιστεί” σε αυτούς τους δυναμικούς διαλογισμούς του Anthony William.
1) Κύματα στην παραλία – Διαλογισμός
2) Ελεύθερος σαν πουλί – Διαλογισμός
3) Παρατηρώντας τις μέλισσες – Διαλογισμός
47 €
Anita Moorjani – Καθοδηγούμενος Διαλογισμός
Σε αυτόν τον διαλογισμό η Anita Moorjani θα επιχειρήσει να μας καθοδηγήσει με απόλυτη ασφάλεια στην συνειδητοποίηση του “μετά”, του “άλλου κόσμου”. Έχοντας η ίδια βιώσει μια εξωπραγματική μεταθανάτια εμπειρία, μας οδηγεί στην συνειδητοποίηση του τι έπεται. Μια υπέροχη, μοναδική εμπειρία που θα σε συναρπάσει!
29 €

Total Value

900 €

Our regular price

299 €

Special Price

97 €

Μόνο μέχρι τις 26 Μαρτίου:

77€

 έναντι της αρχικής

 299€

… με απεριόριστη πρόσβαση εφ’ όρου ζωής!
Μπορείς επίσης να πληρώσεις σε τέσσερις μικρές, άτοκες δόσεις!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις!

Το HEAL Summit 2023 δεν παρουσιάζει απλά τις νέες εξελίξεις στον τομέα της ολιστικής υγείας και θεραπείας, αλλά παραθέτει τις προσωπικές ιστορίες και τα βιώματα ανθρώπων που κατάφεραν να ανατρέψουν ακόμα και τις πιο απαισιόδοξες καταστάσεις. Η θεραπεία μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύπλοκη και προσωπική διαδικασία, αλλά μπορεί επίσης να λάβει χώρα αυθόρμητα, μέσα σε μια στιγμή. Μέσα από αυτές τις συγκλονιστικές ιστορίες, ανακαλύπτουμε τι λειτουργεί, τι όχι και γιατί.

Γίνε μέρος αυτού του πρωτοποριακού κινήματος, συμβάλλοντας στη δημιουργία περισσότερων εκπαιδευτικών προγραμμάτων σαν αυτό!

Με την αγορά του πακέτου HEAL Summit 2023, δεν θα λάβεις απλώς όλες τις συνεδρίες του προγράμματος μαζί με το πλούσιο bonus υλικό που τις συνοδεύει, αλλά πάνω απ’ όλα θα στηρίξεις την προσπάθεια και το έργο μας, συμβάλλοντας στη δημιουργία περισσότερων εκπαιδευτικών προγραμμάτων σαν κι αυτό!

Με την απόκτηση του πακέτου HEAL Summit 2023 θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να αλλάξουμε τον κόσμο!

Η προσφορά ισχύει για λίγες μόνο ημέρες:

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

Joe Dispenza

Marianne Williamson

Alberto Villoldo

Anita Moorjani

Michael Beckwith

Prince EA

Bruce Lipton

Jim Kwik

Koya Webb

Gregg Braden

Deepak Chopra

Anthony William

Felicia Yu

Tommy Rosen

Peter Crone

Bernie Siegel

LAuren Roxburgh

Mike Dow

Chris Wark

David Hamilton

Amber and Marcus Capone

Veronique Desaulniers

Kimberly Snyder

Dawson Church

DANETTE MAY

Joan Borysenko

Sue Morter

Rob Wergin

Kelly Turner

Jill Bolte Taylor

Jon Paul Crimi's 

DANETTE MAY
Joan Borysenko
Sue Morter
Rob Wergin
Kelly Turner
Jill Bolte Taylor

Jon Paul Crimi

Μόνο μέχρι τις 26 Μαρτίου:

77€

 έναντι της αρχικής

 299€

... με απεριόριστη πρόσβαση εφ' όρου ζωής!
Μπορείς επίσης να πληρώσεις σε τέσσερις μικρές, άτοκες δόσεις!

Τα χρήματα δεν πρέπει να στέκονται ως εμπόδιο

Έχουμε συνθέσει ένα υπέροχο πακέτο που περιλαμβάνει πολύτιμες γνώσεις και μεταμορφωτικές εμπειρίες. Για να κάνουμε το πρόγραμμα προσιτό σε όλους, αν δεν έχεις τα μέσα να υποστηρίξεις αυτή την αγορά, σε ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση greece@younity.one περιγράφοντας την κατάστασή σου. Η ομάδα μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να βρεθεί η κατάλληλη λύση!

Και για όσους έχουν μικρό budget:

Ευέλικτο πλάνο δόσεων!

Απόκτησε απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το πακέτο πληρώνοντας σε τέσσερις μικρές, άτοκες δόσεις